Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου 2023 και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.

Τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει τη (δεύτερη) Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένη Καρδίτσης.

Στις 6:00΄π.μ., στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό θα τελεσθεί (πρώτη) Θεία Λειτουργία για την διευκόλυνση των εργαζομένων, ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να κοινωνήσουν του αχράντου σώματος και του τιμίου αίματος του Κυρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης το εσπέρας της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου και ώρα 5:30΄μ.μ. θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου και στις 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νιπτήρος.

Τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου και ώρα 7:00΄π.μ., θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στο ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο.

Προηγούμενο άρθρο Οδηγίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας προς αποφυγή κλοπών
Επόμενο άρθρο Παράθυρα: Η καινούρια έκθεση που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας