Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης 19 Απριλίου 2022 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 11:00΄π.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ιδρυματικό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης 19 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης 19 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης 19 Απριλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου.

Την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 7:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων δώρων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στην Αργιθέα
Επόμενο άρθρο ΚΚΕ: Υποστελέχωση του Ακτινολογικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας