Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Μεγάλης Τετάρτης 20 Απριλίου 2022 και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στις 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νιπτήρος(Όρθρο Μεγάλης Πέμπτης) στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει τη δεύτερη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένη Καρδίτσης.

Στις 6:00΄π.μ., στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό θα τελεσθεί πρώτη Θεία Λειτουργία για την διευκόλυνση των εργαζομένων, ώστε να μπορέσουν κι αυτοί νακοινωνήσουντου αχράντου σώματος και του τιμίου αίματος του Κυρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης το εσπέρας της Μεγάλης Τετάρτης 20 Απριλίου και ώρα 6:00΄μ.μ.θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου και στις 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νιπτήρος(Όρθρο Μεγάλης Πέμπτης).

Την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου και ώρα 7:00΄π.μ., θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον ως άνω Ιερό Ναό.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρποχωρίου το εσπέρας της Μεγάλης Τετάρτης 20 Απριλίου και ώρα 5:00΄μ.μ. θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου και στις 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νιπτήρος(Όρθρο Μεγάλης Πέμπτης).

 

Προηγούμενο άρθρο ΕΛΓΑ: Πληρωμές 29,2 εκατ. ευρώ σε 12.803 δικαιούχους
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού