Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Μεγάλης Παρασκευής 22 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου (Όρθρο Μεγάλου Σαββάτου) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στη συνέχεια, θα προεξάρχει της λιτανεύσεως του Επιταφίου καιστην Κεντρική Πλατεία, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των Επιταφίων των Ιερών Ναών της πόλεώς μας θα τελέσει Δέηση και θα ομιλήσει.

Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει τη δεύτερη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένη Καρδίτσης.

Στις 6:00΄π.μ., στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό θα τελεσθεί πρώτη Θεία Λειτουργία για την διευκόλυνση των εργαζομένων, ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να κοινωνήσουν του αχράντου σώματος και του τιμίου αίματος του Κυρίου.

***

Στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης, το εσπέρας της Μεγάλης Παρασκευής 22 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου.

Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 7:00΄π.μ., ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, θατελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον ως άνω Ιερό Ναό.

 

Προηγούμενο άρθρο Κατασχέσεις ακατάλληλων τροφίμων και Ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού εν όψει του Πάσχα
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας