Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη των αγίων Πατέρων και της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Μαρίνης Τ.Κ. Μαυρομματίου.

Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 (των αγίων Πατέρων και της αγίας Μαρίνης), θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Μαρίνης Τ.Κ. Βαθυλάκκου.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 17 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 17 Ιουλίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος των Κατασκηνώσεων της «Χριστιανικής Αγωγής» στην Κερασιά.

****

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντάς, το Σάββατο 16 Ιουλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Μαρίνης Τ.Κ. Νεοχωρίου.

****

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 17 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Μαρίνης Τ.Κ. Νεοχωρίου.

Προηγούμενο άρθρο Ασθένειες που πλήττουν τη βιομηχανική ντομάτα
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα