Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και ώρα 7:15΄μ.μ., παραμονή της εορτής του αγίου και ενδόξου προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού στο Καστράκι Φαρσάλων.

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Τ.Κ. Ηλιά.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως,την Τρίτη 19 Ιουλίου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στο Ιερό Παρεκκλήσιο Προφήτου Ηλιού του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης (άλσος Χιλίων Δένδρων).

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στο ως άνω Ιερό Παρεκκλήσιο.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κύριλλος Κουκόσιας, Αδελφός της Ιεράς Μονής Κορώνης, την Τρίτη 19 Ιουλίου και ώρα 7:15΄μ.μ., θα κομίσει απότμημα της τιμίας κάρας του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Σεραφείμ αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Τ.Κ. Ριζοβουνίου.

Ακολούθως, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού.

Προηγούμενο άρθρο 108.445 τροχονομικοί έλεγχοι και 23.372 παραβάσεις το διάστημα από 10 έως 16 Ιουλίου 2022
Επόμενο άρθρο 28ο Θερινό Σχολείο Δυναμικών Συστημάτων και Πολυπλοκότητας