Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 23 Αυγούστου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τ.Κ. Πετρίλου – Ρώσση.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ.,επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος και εθναποστόλου Κοσμά του Αιτωλού θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τ.Κ. Ασημοχωρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 23 Αυγούστου, ανήμερα της αποδόσεως της εορτήςτης κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκουθα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα προστείτης ακολουθίας του Εσπερινού στο ιδιωτικό Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Καναλίων στη θέση «αγίασμα».

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο ως άνω ιδιωτικό Ιερό Παρεκκλήσιο.

***

            Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Δευτέρα 22 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίας του Μπρίμπη) Μαγουλίτσας.

Την Τρίτη 23 Αυγούστου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Παναγίας «Φανερωμένης» Καλλιφωνίου.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τ.Κ. Ασημοχωρίου.

***

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής, την Τρίτη 23 Αυγούστου (8:00΄π.μ.), θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία, καθότι πανηγυρίζει ο δεύτερος Ιερός Ναός της Ιεράς Μονής αφιερωμένος στην Υπεραγία Θεοτόκο την επονομαζομένη Φανερωμένη.

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας
Επόμενο άρθρο Συγχαρητήρια του Υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη