Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή Η΄ από του Πάσχα (της Πεντηκοστής) 20 Ιουνίου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στη συνέχεια, θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού της Γονυκλισίας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Παλαιοχωρίου.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 21 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Ανάβρας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 21 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας ΤριάδοςΤ.Κ. Αγίας Τριάδος.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή Η΄ από του Πάσχα (της Πεντηκοστής) 20 Ιουνίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και την ακολουθία του Εσπερινού της Γονυκλισίας στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 21 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Δαφνοσπηλιάς.

***

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης, το εσπέρας της Κυριακής 20 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Καλυβίων Πεζούλας.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 21 Ιουνίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής».

Ώρα ενάρξεως της ακολουθίας του Όρθρου 8:00΄π.μ.

Προηγούμενο άρθρο Έξοδος για τους νέους του Κέντρου Ορίζοντες
Επόμενο άρθρο Τριήμερο εκπλήξεων στο Fashion City Outlet: Με τις μασκότ της Playmobil, τον Παιδότοπο και ανοιχτά καταστήματα του Αγίου Πνεύματος