Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος της νήσου Κερκύρας.

Κατά τη διάρκεια αυτής, θα τελέσει τα Μυστήρια του Βαπτίσματος και του Χρίσματος του μικρού Σπυρίδωνος, υιού του π. Κωνσταντίνου και της Ειρήνης Γιολδάση.

Την Κυριακή (των Αγίων Πάντων) 27 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Γουβιών Κερκύρας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή (των Αγίων Πάντων) 27 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνοις.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή (των Αγίων Πάντων) 27 Ιουνίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργίαστον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο Και αυτή την εβδομάδα για έξυπνες αγορές πάμε Fashion City Outlet!