Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 29 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Τ.Κ. Αγναντερού.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα παραστεί στην έναρξη του Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα: «Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης και η εποχή του», το οποίο θα λάβει χώρα από την 29 Ιουνίου έως και την 1 Ιουλίου 2021 στο ξενοδοχείο Mouzaki palace στο Μουζάκι.

ΤηνΤετάρτη 30 Ιουνίου, εορτή της συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τρίτης 29 Ιουνίου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 30 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Τ.Κ. Μπελοκομίτη.

Προηγούμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Παλαμά
Επόμενο άρθρο Η νέα Διοίκηση του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Καρδίτσας