Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Τριήμερη ποιμαντική περιοδεία θα πραγματοποιήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος στην Αρχιερατική Περιφέρεια Βραγκιανών κατά το Σάββατο 10, την Κυριακή 11 και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.

Ως εκ τούτου,το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 και ώρα 7:00΄μ.μ. θα παραστεί συμπροσευχόμενος κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Γρυμπιανών.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Βραγκιανών.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ.,επί τη ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Παϊσίου του αγιορείτου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Τ.Κ. Μαράθου–Βραγκιανών.

Την Δευτέρα 12 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο ως άνω Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Κυριακής 11 Ιουλίου και ώρα 9:00΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Παϊσίου του αγιορείτουθα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού επ΄ ονόματι του Οσίου Παϊσίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 11 Ιουλίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος των Κατασκηνώσεων της «Χριστιανικής Αγωγής» στην Κερασιά.

Προηγούμενο άρθρο Άκου να δεις… ιστορίες από το Βυζάντιο!!!
Επόμενο άρθρο Rapid tests στην Καρδίτσα: 12 θετικά κρούσματα covid