Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021 και ώρα 8:00΄μ.μ., παραμονή της δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα Κουρτικίου.

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου, ανήμερα της δεσποτικής εορτής, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του ΣωτήροςΤ.Κ. Φαναρίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκοστον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τ.Κ. Κάτω Βασιλικών.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Προσκύνημα Μεταμορφώσεως του ΣωτήροςΚουρτικίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Πέμπτης 5 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος των Κατασκηνώσεων της «Χριστιανικής Αγωγής» στην Κερασέα.

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Ναό.

Ώρα ενάρξεως της ακολουθία του Όρθρου 7:30΄π.μ.

                                                                     ***

Γίνεται γνωστό στους ευλαβείς χριστιανούς ότι η Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου παραμένει ανοιχτή καθημερινά από τις 9.00 έως τις 13.00 και από τις 17.00 έως τις 20.00.

Κάθε ημέρα τελούνται οι ακολουθίες του Νυχθημέρου και κάθε Σάββατο τελούνται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία απο 7.30 έως 9.30 π.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2445770420.

Προηγούμενο άρθρο Μετά τις 10.00π.μ. η εξυπηρέτηση κοινού στη Δ/νση Ανάπτυξης Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Λέκκας: Οι τρεις λόγοι που η φωτιά στη Βαρυμπόμπη εξαπλώθηκε