Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τ.Κ. Μορφοβουνίου.

Ακολούθως στις 10:45΄π.μ., θα τελέσει επιμνημόσυνο δέηση υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού αντιπτεράρχου Γεωργίου Μπαλταδώρου ενώπιον του μνημείου, το οποίο βρίσκεται στην ομώνυμο Πλατεία της Τ.Κ. Μορφοβουνίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα υποδεχθεί την ιερά εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσης – Ελεούσης, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της ΘεοτόκουΤ.Κ. Λοξάδας.

Στη συνέχεια, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκοστον ως άνω Ιερό Ναό.

Την Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό ΝαόΑγίας Παρασκευής Τ.Κ. Ελληνοπύργου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Πελεκητής,από την Κυριακή 8 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελεί τις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκοστην προειρημένη Ιερά Μονή.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 8 Αυγούστου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Επόμενο άρθρο Μήνυμα από το 112 έλαβαν και οι Καρδιτσιώτες