Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, επί τη ιερά μνήμη των αγίων γυναικών μαρτύρων Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου του Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου του Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

***

Καθώς η μνήμη της Συνάξεως των Οκτώ Τοπικών μας Αγίων πλησιάζει, με πνευματική χαρά και αγαλλίαση ενημερώνουμε τους φιλέορτους και φιλακόλουθους χριστιανούς ότι η Ιερά μας Μητρόπολη εξέδωσε την Ασματική Ακολουθία των Οκτώ Τοπικών μας Αγίων, την οποία συνέγραψε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος. Μπορείτε να προμηθευθείτε την εν λόγω έκδοση από το Βιβλιοπωλείο «Μαρτυρία» της Ιεράς μας Μητροπόλεως Μ. Αλεξάνδρου 16-18.Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Γηροκομείου «Ο Άγιος Σεραφείμ» της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Προηγούμενο άρθρο Η Επιτροπή Ειρήνης για την αποστολή συστοιχίας Πάτριοτ στη Σ. Αραβία
Επόμενο άρθρο Assisting Nature: Η πιο σύγχρονη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής εγκαινιάζεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας