Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 6 Μαΐου 2021, κατ’ έθος εορτάζεται στη γενέτειρά του (Γόλιτζα, σημερινό Άγιο Ακάκιο) ο όσιος και θεοφόρος πατήρ ημών Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης, ο οποίος συγκαταλέγεται στους τοπικούς μας Αγίους.

Ως εκ τούτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, κατ’ αυτή την ημέρα, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ακακίου του ως άνω χωρίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη μνεία των εγκαινίων του Ναού της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Ζωοδόχου Πηγής θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 7 Μαΐου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τ.Κ. Ζωοδόχου Πηγής Φαρσάλων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή της Διακαινησίμου 7 Μαΐου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, την Παρασκευή της Διακαινησίμου 7 Μαΐου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Νεοχωρίου.

Προηγούμενο άρθρο Λύση στα προβλήματά τους ζητάει το Σωματείο Ταχυδρομικών Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Στο πλευρό των πληγέντων του Ιανού η Πρόεδρος της Δημοκρατίας