Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, θα μεταβεί στην πόλη της Λάρισας, όπου θα μετάσχει στη Θεία Λειτουργία επί τη Συνάξει των εν Λαρίση Αγίων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης ως Εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., επί τη εορτή της Συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων και ουρανίων ταγμάτων,θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τ.Κ. Νέου Ικονίου.

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τ.Κ. Μελισσοχωρίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου, επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του θαυματουργού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Στρατόπεδο της 361ης ΠΑΠ (προκεχωρημενης αποθηκης πυρομαχικων).

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Στον ως άνω Ιερό Ναό φυλάσσεται απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Κυριακής 7 Νοεμβρίου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρδίτσης.

Το εσπέρας της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας