Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο μετά τα Φώτα 8 Ιανουαρίου 2022, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Οξυάς.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού π. Σωτηρίου Γκέκα.

Την Κυριακή μετά τα Φώτα 9 Ιανουαρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις.

Τo πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου, θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, όπου προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου Β΄, επί τη συμπληρώσει επτά (7) ετών από την εις Κύριον εκδημία του και τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Αρχιερέως.

Προηγούμενο άρθρο Στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο οι δημαιρεσίες του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Γ. Λαμπρούλης: Προβλήματα των εργαζομένων στις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας