Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μάρτυρος Τρύφωνος, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Στον ως άνω Ιερό Ναό φυλάσσεται απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου μάρτυρος Τρύφωνος.

Η αγίας μας Εκκλησία την 2αν του μηνός Φεβρουαρίου, εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, τιμά την Μητέρα του Θεού και Μητέρα όλων μας.

Επ’ ευκαιρίας της εορτής αυτής και προκειμένου να τιμήσουμε την Παναγία μας και να την παρακαλέσουμε να μεσιτεύει για όλες τις μητέρες,το εσπέρας της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Κατά την ακολουθία του Εσπερινού θα μετέχουν η κ. Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Καρδίτσης, πρωτίστως ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την Κυρία Θεοτόκο, για ότι προσέφερε στη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους αλλά και εκπροσωπώντας την πολύτεκνη μητέρα και κάθε μητέρα, που φέρει στον κόσμο τέκνο.

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού Τ.Κ. Θετιδίου Φαρσάλων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας επί τη εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., θα προστεί στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού Τ.Κ. Θετιδίου Φαρσάλων.

Προηγούμενο άρθρο Στήνουν μπλόκα οι Θεσσαλοί αγρότες
Επόμενο άρθρο Με υπερκάλυψη στο 216% έκλεισε η νέα έκδοση ομολόγου μετατρέψιμου σε εταιρικές μερίδες την 31.01.2022 ποσού 2.160.000,00€