Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2022, θα μεταβεί στην πόλη της Καλαμπάκας όπου στις 6:00΄μ.μ. θα μετάσχει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μάρτυρος Θεοκλήτουστον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, καθότι άγει τα σεπτά του ονομαστήρια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Την Κυριακή της Απόκρεω 27 Φεβρουαρίου, θα μετάσχει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή της Απόκρεω 27 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή της Απόκρεω 27 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Καθαρισμοί ποταμών στον Δήμο Παλαμά