Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή της Τυρινής 6 Μαρτίου 2022, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Μέλισσας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον Α΄ Κατανυκτικό Εσπερινό (της συγχωρήσεως) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προ της Απολύσεως, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ».

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή της Τυρινής 6 Μαρτίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί του Α΄ Κατανυκτικού Εσπερινού (της συγχωρήσεως) στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Προ της Απολύσεως, θα πραγματοποιήσει επίκαιρη ομιλία.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή της Τυρινής 6 Μαρτίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

***

Οι Ακολουθίες και η Θεία Λειτουργία που θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  Καρδίτσης θα αναμεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεωςwww.imthf.gr και  από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό 92.5 FM

Προηγούμενο άρθρο Κεντρική Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα
Επόμενο άρθρο Όχι στη μεθόδευση καθαίρεσης της Παλαιάς Γέφυρας Μουζακίου-Μαυρομματίου