Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Παρασκευής 11 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Α΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στοΙερό Παρεκκλήσιο Αγίου Θεοδώρου Μουζακίου.

Ο Άγιος Θεόδωρος ο Τήρων είναι ο πολιούχος της πόλεως του Μουζακίου.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου, επί τη αναμνήσει του δια κολλύβωνθαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως,το εσπέρας της Παρασκευής 11 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ.,θα τελέσει την ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκοστον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου, επί τη αναμνήσει του δια κολλύβωνθαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στοΙερό Παρεκκλήσιο Αγίου Θεοδώρου Μουζακίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Παρασκευής 11 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Παρασκευής 11 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκοστον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου.

***

Η Ιερά μας Μητρόπολη στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια, να μετέχουν της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με την ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο θα πραγματοποιεί και δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσηςκάθε Παρασκευή 8:30΄μ.μ..

***

Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  Καρδίτσης θα αναμεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως www.imthf.gr και  από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό 92.5 FM

Προηγούμενο άρθρο Τα αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας