Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 7:00΄μ.μ.,θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Β΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, κατόπιν ευλογίας και αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Αττικής, κατόπιν ευλογίας και αδείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Προ της Απολύσεως, θα τελέσει το ετήσιο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Πρεσβυτέρου Ιωάννου Νιργιαννάκη και το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της μακαριστής Σταματίας Κατσιμπίρη.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως,την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Η Ιερά μας Μητρόπολη στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια, να μετέχουν της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με την ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο θα πραγματοποιεί και δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσηςκάθε Παρασκευή 8:30΄μ.μ..

***

Η Ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο που θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό  Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης θα αναμεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως www.imthf.gr

και από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό 92.5 FM.

Προηγούμενο άρθρο Αντιπλημμυρικά έργα και διόρθωση των αρχικών τεχνικών αστοχιών στη λίμνη Κάρλα της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Πράσινο φως για τη Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα