Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά)  20 Μαρτίου 2022, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει επιμνημόσυνο Δέηση υπέρ αναπαύσεως του ήρωος Γεωργίου Λαΐου στο ύψωμα Πετρομαγούλας Τ.Κ. Πύργου Κιερίου.

Στις 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προ της Απολύσεως, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ».

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 10:30΄π.μ., θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη επετείω της τελευταίας μάχης της Θεσσαλικής Επαναστάσεως του 1878 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ματαράγκας

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά)  20 Μαρτίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως,την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά)  20 Μαρτίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργίαστον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μητροφάνης Αγαπίδης, το εσπέρας τηςΒ΄ Κυριακής των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά)  20 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της Ακολουθίας του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Προ της Απολύσεως, θα πραγματοποιήσει επίκαιρη ομιλία.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως,την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά)  20 Μαρτίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίαςστον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Πρώτο δρομολόγιο προσβάσιμου λεωφορείου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ: Ας κάνουμε το αόρατο, ορατό