Ειδήσεις

Έκοψε την πίτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου


Σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό, ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων “Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στο Mouzaki Place Hotel & Spa, με τις ευλογίες και ευχές του Πατρός Λάζαρου Κουτσογιάννη, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρεβρισκόμενους υγεία όπως και πρόοδο στον σύλλογο.
Στην οικογενειακή βραδιά του «ΠΑΣΙΑΛΗ» παραβρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, προπονητές-προπονήτριες και αθλητές-αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ, βόλει και στίβου καθώς και πολλοί γονείς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα Δ. Μουζακίου κ.Μαρία Καραμπέκου.
Το ΔΣ εύχεται μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία σε όλα τα μέλη του συλλόγου και στις οικογένειές τους. Προσκαλεί όλα τα παιδιά της περιοχής με προσοχή και συνέπεια να επιστρέψουν κοντά στον αθλητισμό και στα ενεργά αθλήματα του συλλόγου.

Προηγούμενο άρθρο Ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό Νέα Πορεία ο Νώντας Γκινής
Επόμενο άρθρο Έργα καθαρισμού στον συλλεκτήρα Τ3 του ποταμού Βουβουλίνα