Ειδήσεις

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 3D MOdelling And Design For Engineers – 3D MODE


Η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την SETIAE (SETI Ingénierie Conseil) διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω σε 3D MOdelling and Design for Engineers με χρήση λογισμικού AVEVA IE&D Solutions. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε δύο μέρη, από 15 έως και 26 Απριλίου 2024 το πρώτο και από 13 έως 24 Μαΐου 2024 το δεύτερο. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται καθημερινά στο κτίριο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στον Βόλο, αίθουσα 206, ως εξής:

  • Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή 16:00 – 20:00
  • Τετάρτη και Πέμπτη 18:00 – 21:00

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σπουδών και αποφοίτους της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση με το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 7 Απριλίου 2024, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο dean_eng@uth.gr με θέμα “Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 3D MODE”.

Λόγω του ότι οι θέσεις των εκπαιδευόμενων είναι περιορισμένες, θα ληφθεί υπόψη η τεκμηρίωση της πρόθεσης αξιοποίησης του προγράμματος σε εκπόνηση διπλωματικής εργασίας ή άλλης ερευνητικής και επαγγελματικής δραστηριότητας, καθώς και τα στοιχεία του βιογραφικού σημειώματος.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κατάθλιψη - Του Κώστα Βλάχου
Επόμενο άρθρο Κώστας Μπαρμπούτης: Η καλλιέργεια βαμβακιού στη Θεσσαλία και οι προτάσεις των Ολλανδών μελετητών