Ειδήσεις

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο Γαλακτοκομία – Τυροκομία


Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλεί να γνωρίσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Γαλακτοκομία – Τυροκομία».

Επιστημονικά Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα. Ελένη Μαλισσιόβα, Κτηνίατρος, MSc, MSc, PhD , Επίκουρος Καθηγήτρια Τεχνολογίας και Ποιοτικού Ελέγχου Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής

Ο κλάδος της Γαλακτοκομίας –Τυροκομίας στην Ελλάδα αποτελεί διαχρονικά ένα παραδοσιακό τομέα δραστηριότητας, που σημειώνει σημαντική ανάπτυξη, αποτελώντας δυναμική συνιστώσα της οικονομίας. Με ισχυρό πλεονέκτημα την ύπαρξη πάνω από 20 ΠΟΠ προϊόντων, ο κλάδος έχει διαρκή ανάγκη για εργαζόμενους/στελέχη με ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες.

Με βάση τα παραπάνω αλλά και την υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία της ομάδας εκπαιδευτών, σχεδιάστηκε το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που ως βασικό στόχο έχει να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις βασικές γνώσεις για την μεταποίηση και των ποιοτικό έλεγχο του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε άτομα που είτε εργάζονται ήδη, είτε θέλουν να εργασθούν ή να δημιουργήσουν επιχειρήσεις γάλακτος ή που είναι Πτυχιούχοι Πανεπιστημίου, ΤΕΙ ή Απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Απόφοιτοι ΙΕΚ και επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα γαλακτοκομίας – τυροκομίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλία: Ο χάρτης επικινδυνότητας για πυρκαγιές το Σάββατο 7 Αυγούστου
Επόμενο άρθρο 16 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα