Ειδήσεις

Έκτακτη επιθεώρηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας σε αστυνομικές Υπηρεσίες


Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, επισκέφτηκε διαδοχικά το διήμερο, 28 & 29-05-2022, αστυνομικές Υπηρεσίες των Βορείων Σποράδων, ενόψει και της θερινής τουριστικής περιόδου.

Ειδικότερα, επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και το Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου και τον Αστυνομικό Σταθμό Αλοννήσου, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και να ενημερωθεί για θέματα αστυνόμευσης των περιοχών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκτακτης επιθεώρησης, ο κ. Γενικός επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σκιάθου Θεόδωρο Τζούμα, τον Δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτιο Περίσση και τον Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, με τους οποίους συζητήθηκαν ζητήματα που εμπίπτουν στο κοινό πεδίο ενδιαφέροντος και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Στους Δημάρχους ο κ. Γενικός, σε ανάμνηση των επισκέψεών του, προσέφερε αναμνηστικές πλακέτες.

Από την πλευρά τους, οι Δήμαρχοι προσέφεραν στον κ. Γενικό αναμνηστικά, ενώ παράλληλα του εξέφρασαν την ικανοποίηση τόσο των ίδιων όσο και των κατοίκων για την καθημερινή προσφορά των αστυνομικών στην κοινωνία.

Ο κ. Γενικός δεσμεύτηκε ότι το αστυνομικό προσωπικό θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις τοπικές ανάγκες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς και απόλυτη προτεραιότητα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών/τουριστών των νησιών.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κλείδωσε η 4η δόση για όλους από Σεπτέμβριο
Επόμενο άρθρο Hμερίδα του ΤΕΕ-ΚΔΘ για την αναστήλωση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου