Ειδήσεις

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών


Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας στηρίζει την κινητοποίηση των αγροτών για την δημιουργία μπλόκων. Μείωση του κόστους παραγωγής, έργα για αντιπλημμυρική προστασία της παραγωγής τους, πλήρεις αποζημιώσεις για τις φυσικές καταστροφές, τιμές που θα καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα εξασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης και προσιτές τιμές των προϊόντων τους στη λαϊκή κατανάλωση. Για αυτά παλεύει η αγροτιά

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους, για να μείνουν στον τόπο τους, για να μην ξεριζωθούν από τα χωράφια τους.  Ο αγώνας τους είναι και δικός μας για να μείνει ζωντανός ο τόπος μας, για να ανατραπούν αυτές οι βάρβαρες πολιτικές που επιβάλλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές μας και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας.

Η ίδια πολιτική που στερεί από τον αγρότη ένα αξιοπρεπές εισόδημα, στερεί από τη νεολαία το δικαίωμα στη μόρφωση, στις σπουδές, καταργεί το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας, ευτελίζει μεελαστικές εργασιακές σχέσεις και με μισθούς πείνας τους εκπαιδευτικούς.

Οι καθηγητές του νομού είμαστε παιδιά αγροτών κι έχουμε χρέος να μορφώνουμε τους μαθητές μας, αλλά και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους δίκαιους αγώνες των πατεράδων τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Γενική Συνέλευση GD4S
Επόμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Παλαμά