Ειδήσεις

ΕΛΜΕ: Όλοι μαζικά τον αγώνα για την προάσπιση του δημόσιου σχολείου


Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας  χαιρετίζει και πάλι τον νικηφόρο αγώνα που έδωσε ο κλάδος την προηγούμενη σχολική χρονιά, που απέτρεψε την υποβάθμιση και κατηγοριοποίηση των σχολείων μας! Στον νομό μας το 100% των σχολείων μπλόκαραν στην πράξη την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων.

Με αφορμή τη Γενική Συνέλευση Προέδρων στις 25 Σεπτεμβρίου για τις διαδικασίες αξιολόγησης των σχολικών μονάδων, αλλά και τα μείζονα εκπαιδευτικά ζητήματα το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας αποφάσισε την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης του κλάδου.

Η Γενική Συνέλευση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/09/2021 και ώρα 19.30 στον αύλειο χώρο του Εσπερινού Σχολείου.

 Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας καλεί όλους και όλες να δώσουν εκ νέου μαζικά τον αγώνα για την προάσπιση του δημόσιου σχολείου!

Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν στην απεργία αποχή  και να μπλοκάρουν την υποβάθμιση και κατηγοριοποίηση των σχολείων μας!

            Καλούμε τους/τις συναδέλφους διευθυντές και διευθύντριες να μη συγκαλέσουν συλλόγους με θέμα την αξιολόγηση μέχρι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ Προέδρων.

Προηγούμενο άρθρο Ακόμη μια χρονιά διακρίσεων για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 28 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα