Ειδήσεις

Energy Saving Tool kit-Το εργαλείο της ZeniΘ για την εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας


Προσθέτοντας άλλη μια καινοτομία στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της προς όφελος των πελατών της, η ZeniΘ, ο Νο1 πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέρει το Energy Saving Tool kit, μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα σε ετήσια βάση, με βάση τα προγράμματα που χρησιμοποιεί.

Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ZeniΘ και επιτρέπει στους καταναλωτές να συγκρίνουν τα συστήματα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού (Smart Home Heating), τα συστήματα φωτισμού (Smart Home Lighting)και τους λαμπτήρες (Light bulbs Comparison) που χρησιμοποιούν και ποια μπορούν να επιλέξουν εναλλακτικά ανάλογα με τις ανάγκες τους. Έτσι μπορούν να ενημερώνονται για τοοικονομικό και ενεργειακό όφελος για το σπίτι τους και να εξοικονομούν επιλέγοντας το πρόγραμμα που τους εξυπηρετεί.

Η εφαρμογή είναι ιδιαιτέρως φιλική για το χρήστη. Το μόνο που απαιτείται από τον καταναλωτή είναι να συμπληρώσει κάποιες πληροφορίες για τις ανάγκες του και τον τρόπο που τώρα θερμαίνει το σπίτι του, που παράγει το ζεστό νερό χρήσης, για τον τρόπο που φωτίζει το σπίτι του και για τη χρήση των λαμπτήρων που κάνει. Στη συνέχεια, μπορεί να επιλέξει μεταξύ εναλλακτικών συστημάτων και να μάθει τι τον συμφέρει να έχει στο δικό του σπίτι, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Tο Energy Saving Toolk it περιέχει επίσης στοιχεία infographics που επιτρέπουν ευκολότερες συγκρίσεις αλλά έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αφού ο καταναλωτής μπορεί να λαμβάνει απαντήσεις για το ποια είναι γι’ αυτόν η πιο οικονομική και αποδοτική χρήση ενέργειας.

 

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετέχει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατέχουν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος.

Στo site της εταιρείας www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας.Η ZeniΘ διαθέτει 7 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (FacebookLinkedinInstagram  και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.  

 

Προηγούμενο άρθρο Η ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή της Μεσοπεντηκοστής
Επόμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες της καρυδιάς και πώς να προστατευτείτε