Ειδήσεις

Ενημέρωση για το νερό στην πόλη των Σοφάδων


Κατόπιν εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο νερό της πόλης των Σοφάδων διαπιστώθηκαν τα εξής: Το δείγμα νερού εμφανίζει ΑΠΟΥΣΙΑ δεικτών παθογόνων μικροοργανισμών και παρουσία υπολειμματικού χλωρίου

Σε συνδυασμό με περαιτέρω δειγματοληψίες ιδίως σε τερματικά σημεία του δικτύου που θα επιβεβαιώσουν την αποτελεσματική απολύμανση κρίνεται ότι το ως άνω νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλώς τουλάχιστον για γενική χρήση (πχ πλύσιμο)  μη επιτρεπόμενης της πόσης για προληπτικούς και μόνο λόγους.

Οι αναλύσεις συνεχίζονται καθημερινά σε όλο το δίκτυο του Δήμου Σοφάδων.

Διαβεβαιώνουμε ότι γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα και τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών, όπως υπερχλωριώσεις  και καθαρισμούς τερματικών για την πλήρη αποκατάσταση της ποιότητας του νερού.

Η ΔΕΥΑ Σοφάδων ευχαριστεί τους καταναλωτές της για την κατανόηση και επιπλέον θα τους ενημερώνει μέσω ανακοινώσεων για τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων.

Διανομή νερού

Κατόπιν των ανωτέρω ενημερώνονται οι κάτοικοι των Σοφάδων ότι η διανομή εμφιαλωμένου νερού για πόση συνεχίζεται από τις αποθήκες στο Σιδηροδρομικό Σταθμό και το Δημαρχείο

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός σε Κ. Πιερρακάκη: Μοριοδότηση μαθητών σχολείων της Θεσσαλίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις