Ειδήσεις

Ενημέρωση για το Προσβάσιμο λεωφορείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει προμηθευτεί προσβάσιμο λεωφορείο για την εξυπηρέτηση των φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρία (ΦμεΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ). Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε δράση ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης σχετικά με τη χρήση του λεωφορείου και τώρα είμαστε έτοιμοι για  την πιλοτική του χρήση.

Το συγκεκριμένο λεωφορείο θα χρησιμοποιηθεί: α) αρχικά για τη μετακίνηση των φοιτητών και φοιτητριών με κινητική αναπηρία στα πλαίσια των μαθημάτων τους στην πόλη του Βόλου, και β) για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις ή εκδρομές όλων των τμημάτων των 5 πόλεων του ΠΘ.

Εάν είστε φοιτητής ή φοιτήτρια με κινητική αναπηρία και επιθυμείτε να συμμετέχετε σε κάποια εκπαιδευτική επίσκεψη/εκδρομή που διοργανώνεται στα πλαίσια κάποιου μαθήματος ή την μετακίνηση σας από και προς το χώρο των μαθημάτων,  παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Προσβαση εγκαίρως (1 μήνα πριν την επίσκεψη και κατά την έναρξη του εξαμήνου) ώστε να γίνουν οι σχετικές ενέργειες σε συνεργασία με το Γραφείο Κίνησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως των Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας