Ειδήσεις

Ενημέρωση – Του Κώστα Βλάχου


-Είδες  τηλεόραση σήμερα Σοφοκλή ; -Είδα μια πεταμένη δίπλα σε ένα  κάδο απορριμμάτων  και μου κόπηκαν τα πόδια. Πήγαινα  καταπάνω της αλλά παραμέρισα  διότι  προς στιγμήν πανικοβλήθηκα.

Έχει γούστο σκέφτηκα να φανεί καμία   Τατιάνα   και να αρχίσει να  εξιστορεί λεπτομερώς τον ανθρώπινο πόνο ,οδυνηρούς θανάτους  ,φόνους  ,βιασμούς , μαστροπείες  ,  στραγγαλισμούς , βασανισμούς και ότι τραγικό μπορεί να φαντασθεί ανθρώπινος νους .  Προσπαθεί να ξυπνήσει σε όλους τους ανθρώπους  τις τυχόν δαιμονικές καταβολές  που είναι θαμμένες στα έγκατα του υποσυνείδητου  τους..

Σκοπός ένας και μοναδικός.   Να αποκομίσει προσωπικά οφέλη και  οφέλη για το κανάλι.  Οι  άνθρωποι για να ξεφύγουν από την δυστυχία τους  αρέσκονται  στο να ακούνε για μεγαλύτερες δυστυχίες και δεν κατανοούν  ότι με αυτό τον τρόπο  οδηγούνται σε μεγαλύτερα δεινά.

– Τους αδικείς Περικλή, δεν  ενημερώνουν λεπτομερώς τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια  και οι εφημερίδες  του κέντρου κάθε στιγμή  για τις  κινήσεις του Κασσελάκη ,  του Πολάκη, του Φίλη, την τιμητική  εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη , το ‘’αυστηρό’’ μήνυμα του Μητσοτάκη προς το Ισραήλ και για τόσα άλλα  σοβαρά θέματα.

Εμένα  μου αρέσει να βλέπω πολύ την Αχτσιόγλου ,τύφλα να έχουν οι μεγάλες  star.

Πιστεύω πως θα σώσει τη χώρα.

-Για τα  μηνύματα  που έστειλε  ο Κώστας Καραμανλής  για το πως πρέπει  να ασκείται η εξουσία  ,δίχως  αλαζονεία , δίχως να επιδιώκεται  η συνεχής προβολή από τα  ΜΜΕ, δεν είδα να γίνει εκτενής αναφορά.

Αρχή άντρα  δείκνυσι , είπε ο Βιος  ο Πριηνεύς   ένας εκ των επτά σοφών της αρχαίας Ελλάδος. Η αρχή φανερώνει τον χαρακτήρα.

-Είσαι αφελής ; Όσο πιο πολύ προβάλλουν τους κρατούντες τόσο πιο πολύ   τα ΜΜΕ ενισχύονται οικονομικά.

-Για τους ηγέτες μίλησε όχι για τα κανάλια.

– Σήμερα η ανθρωπότητα βρίσκεται  ενώπιον τεράστιων κινδύνων και  τα ΜΜΕ ελάχιστα σκοτίζονται για αυτό. Δεν προβάλλουν ως επιτακτική ανάγκη την   παύση των εχθροπραξιών στην Ουκρανία. Προβάλλουν τις θέσεις  του ΥΠΕΞ  της Ουκρανίας

, ότι όσοι  μιλούν για διαπραγματεύσεις  με τη Ρωσία  δεν γνωρίζουν  την αλήθεια.

Διακόσιες φορές  διαπραγματευτήκαμε με τη Ρωσία δίχως αποτέλεσμα.

Είσαι βέβαιος κ. Κουλέμπα  ότι οι Ουκρανοί διαπραγματεύτηκαν με τη Ρωσία ;

Εγώ θυμάμαι  έναν Πατριώτη  Ουκρανό που συμμετείχε στην πρώτη διαπραγμάτευση  για ειρήνη αμέσως μετά την έναρξη  των εχθροπραξιών και επειδή επεδίωξε την ειρήνη   τον σκότωσαν. Μάλιστα  ‘όπως είπε  ο Ρόμπερτ  Κένεντι οι Ρώσοι    είχαν αρχίσει να αποσύρουν στρατεύματα .  Τότε ,σύμφωνα πάντα με τον Κένεντι , εμφανίστηκε ο Μπόρις Τζόνσον.  Ρώσοι και Ουκρανοί από μόνοι τους θα τα εύρισκαν είναι αδελφοί λαοί.

Και σήμερα  καμία αναφορά στις δηλώσεις  του περισσότερου ενημερωμένου πολίτη στον κόσμο Έλον Μασκ που δήλωσε ότι η ουκρανική ηγεσία συνεχίζει να  στέλνει στη σφαγή το  λουλούδια της Ουκρανίας χωρίς κανένα σκοπό.

Επί της ουσίας  για τόσο  σοβαρά θέματα τα μεγάλα  ΜΜΕ  κανάλια και εφημερίδες   δεν παίρνουν θέση και καλλίτερα να μην υπήρχαν.

 

Προηγούμενο άρθρο Οι εργαζόμενοι των ΔΕΥΑ είπαν ένα ηχηρό όχι στο κλείσιμο των Επιχειρήσεων
Επόμενο άρθρο Οι διαδικασίες για τον φορολογικό έλεγχο των επιχειρήσεων στο επίκεντρο σεμιναρίου που υλοποίησε ο ΣΘΕΒ