Ειδήσεις

Ενημερωτική δράση που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Μουζακίου


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/04)  στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου, η ενημερωτική δράση που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Μουζακίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης, η Πρόεδρος ΔΣ Μουζακίου κ. Φανή Δασκάλου, οι Αντιδήμαρχοι Μουζακίου κ. Μαρία Καραμπέκου, κ. Κώστας Σκρέτας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης ευχαρίστησε τους Εισηγητές της ΑΝΚΑ για τη συνεργασία, αλλά και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας για την πρωτοβουλία της συγκεκριμένης δράσης.

Μεταξύ άλλων ο κ.Στάθης τόνισε τη σημαντικότητα της εκδήλωσης, ενώ δήλωσε χαρούμενος για τη δημιουργία της Επιτροπής Ισότητας καθώς μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να διοργανώσει δύο δράσεις πολύ ενδιαφέρουσες για τους πολίτες.

«Είμαι χαρούμενος για τη συγκεκριμένη δράση αφού η ενημέρωση είναι πάντα ένα χρήσιμο εργαλείο για τους Δήμους. Θέλω να ευχαριστήσω την Αναπτυξιακή Καρδίτσας που στέκεται δίπλα μας και όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα ήθελα ακόμη να δώσω τα εύσημα στα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Μουζακίου και στην πρόεδρο κ.Φωτίου Ιουλία, αφού μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα έχουν διοργανώσει δύο πολύ σημαντικές δράσεις. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις αποδεικνύουν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έχει παρόν αλλά και μέλλον», ανέφερε ο Δήμαρχος κ.Θεοφάνης Στάθης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι Εισηγητές της Εκδήλωσης με κεντρικό ομιλητή τον κ.Βασίλη Μπέλλη και ενημέρωσαν τους πολίτες για τις υπηρεσίες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας που προσφέρει η Αναπτυξιακή Καρδίτσας, αλλά και για τα νέα επιδοτούμενα επιχειρηματικά προγράμματα.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εγκρίθηκε η δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για τα σχολεία της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας
Επόμενο άρθρο 400.846 Θεσσαλοί φορολογούμενοι διαθέτουν ακίνητη περιουσία 33 δισ. ευρώ