Ειδήσεις

Ενημερωτική συνάντηση-τηλεδιάσκεψη για εκπαιδευτικά θέματα


Ενημερωτική συνάντηση-τηλεδιάσκεψη για εκπαιδευτικά θέματα είχε την Πέμπτη 18/05/2023 και ώρα 13.15 μ.μ. η Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ60 κ. Κωτσιοπούλου Δήμητρα με τους/τις Διευθυντές/ντριες, Προϊσταμένους/ες των Νηπιαγωγείων αρμοδιότητάς της, δια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας στον σύντομο χαιρετισμό του είπε:

Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ την κ. Κωτσιοπούλου τόσο για την επιλογή της αλλά και για την πρωτοβουλία της γι’ αυτήν την πρώτη συνάντησή σας μέσω τηλεδιάσκεψης, μιας πρώτης γνωριμίας αλλά και ενημέρωσής σας για θέματα παιδαγωγικής και επιστημονικής φύσεως. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας να εκφράσω την επιθυμία μου για μια αγαστή συνεργασία μαζί σας αλλά και ιδιαίτερα με την εξαίρετη Σύμβουλό σας. Θέλω επίσης να σας διαβεβαιώσω ότι θα σταθώ δίπλα σας και αρωγός σε όποια προσπάθειά σας προάγει το έργο σας, σε όποια καινοτόμο δράση σας. Παράλληλα να τονίσω τις αξίες της ομαδικότητας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης ώστε όλοι μαζί, Διοίκηση, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικοί να πάμε ένα βήμα παρακάτω την εκπαίδευση συνολικά, δίνοντάς της προστιθέμενη αξία, προς όφελος πάντα των μαθητών μας.

Κλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στην σημερινή σας συνάντηση.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κ. Κωτσιοπούλου όπου ανέπτυξε και συζήτησε θέματα παιδαγωγικής και επιστημονικής φύσεως με τους εκπαιδευτικούς.

 

Προηγούμενο άρθρο Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς Παλαμά και Προαστίου για το σχολικό έτος 2023-2024
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα