Ειδήσεις

Ενημερωτική σύσκεψη του Νομαρχιακού Τμήματος Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ


Στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων για τις διατάξεις του αντιλαϊκού και αντεργατικού σχέδιου νόμου της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη όπου, μεταξύ άλλων: καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το Σ.ΕΠ.Ε. και την αργία της Κυριακής, αυξάνει τις απλήρωτες υπερωρίες, αφήνει ανεξέλεγκτες τις απολύσεις, το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καρδίτσας διοργανώνει ενημερωτική σύσκεψη την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας.

Στη σύσκεψη καλούνται να λάβουν μέρος τα πρωτοβάθμια σωματεία του Δημοσίου στο νομό Καρδίτσας όπου θα ενημερωθούν αναλυτικά από κλιμάκιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από την Αθήνα όπου την Πέμπτη 27 Μαίου θα βρίσκεται στην πόλη μας.

Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απευθύνει πρόταση και στην Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας να παραβρεθεί στη σύσκεψη έτσι ώστε να οργανώσουμε από κοινού την δράση μας ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ τίμησε τη μνήμη του Χαρίλαου Φλωράκη
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στην Καρδίτσα για τις 26/5