Ειδήσεις

Εντοπίστηκαν 2 φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε δασικές περιοχές του νομού Καρδίτσας


Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, -2- φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε δασικές περιοχές του νομού Καρδίτσας και συνελήφθη, στις 05-07-2021 το μεσημέρι στον περιβάλλοντα χώρο της μίας φυτείας, από ενεδρεύοντες αστυνομικούς της προαναφερόμενης υπηρεσίας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο χώρο των φυτειών, οι οποίες απέχουν μεταξύ τους γύρω στα               -35- χιλιόμετρα, στην κατοχή του, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -41- καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,14- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν,
  • -5- νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -30,6- γραμμαρίων,
  • διάφορα σύνεργα καλλιέργειας των δενδρυλλίων κάνναβης (πλαστικά μπιτόνια, πλαστικός κουβάς, λάστιχο ποτίσματος, τσάπα κ.α.) και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Λίμνης Πλαστήρα για τα προβλήματα της ύδρευσης των Τ.Κ. του Δήμου
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκτίμησης ζημιών από τον Ιανό και αποστολής φακέλων για τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις