Ειδήσεις

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Μουζάκι


Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πραγματοποίησαν ο Δήμος Μουζακίου και το «Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα», το βράδυ της Δευτέρας 11/12, στην κεντρική πλατεία του Μουζακίου με φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και ψυχαγωγικές δράσεις για τους δημότες και πολλά παιδιά που παρευρέθηκαν.

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του στη Δημοτική Διοίκηση, νέους και παλιούς δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ευχήθηκε σε όλους να έχουν χαρούμενες γιορτές με υγεία και ευτυχία.

Παράλληλα, δήλωσε πως η Δημοτική αρχή προσπαθεί πάντα να ευχαριστήσει τους δημότες διοργανώνοντας πολιτιστικές και εορταστικές εκδηλώσεις που απαντούν στις επιθυμίες και τους ανυψώνουν ψυχολογικά στην δύσκολη χρονική συγκυρία που διανύουμε.

Κατά την εκδήλωση, την προσοχή του κοινού προσέλκυσεη φάτνη με τον νεογέννητο Ιησού όπου πολλά παιδιά φωτογραφήθηκαν, ενώ ο Δήμος «φωταγώγησε και τον χειμωνιάτικο ουρανό με εκατοντάδες πολύχρωμα βεγγαλικά που προκάλεσαν επιφωνήματα θαυμασμού στο πλήθος.

Μουσικό σύνολο αποτελούμενο από τη γυναικεία χορωδία, καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου και τη Δημοτική Φιλαρμονική, έδωσε ξεχωριστή καλλιτεχνική διάσταση στην όλη εκδήλωση με άριστη ερμηνεία Χριστουγεννιάτικων μουσικών κομματιών και γιορτινών τραγουδιών.

Ακόμη, ο Δήμος πρόσφερε ποικιλία εδεσμάτων και γλυκισμάτων στο κοινό που τα απολάμβανε με ευχαρίστηση.

Τέλος, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, πολλά παιδιά δοκίμασαν και «ζωγραφική προσώπου».

Πολύ θετικά ήταν τα σχόλια των δημοτών για τον «φωτισμένο ουρανό» κατά μήκος της οδού Αντώνη Βασιλείου που δημιουργεί σε ντόπιους και επισκέπτες αξέχαστη αίσθηση ρομαντισμού και νυκτερινής μαγείας.

Να σημειώσουμε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα πριν τη μεγάλη γιορτή της γέννησης του Θεανθρώπου, προγραμματίζονταιφωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων δένδρων με εκδηλώσεις σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μουζακίου, όπως θα γίνει την Παρασκευή 15/11 στις 17:30 στη Γελάνθη, το ερχόμενο Σάββατο 16/12 στις 17:30 στον Ελληνόπυργο, στις 18:30 στο Αγναντερό, στις 19:00 στο Μαυρομμάτι και την Κυριακή 17/12 στις 18:30 στη Μαγούλα.

Ο Δήμος Μουζακίου ευχαριστεί θερμά το Δασαρχείο Μουζακίου για την προσφορά των Χριστουγεννιάτικων δένδρων.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τον Μακαριστό Σεραφείμ και τον Ν. Πλαστήρα, τίμησαν οι Απανταχού Καρδιτσιώτες
Επόμενο άρθρο Νέα «όπλα» στη φαρέτρα της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας