Ειδήσεις

ΕΟΑΣΚ: Ο αγώνας για την προστασία του εισοδήματος είναι κοινός


Ο αγώνας των επαγγελματιών και εμπόρων της Καρδίτσας για την προστασία του εισοδήματος  είναι κοινός με αυτόν των αγροτών.

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας, εκφράζει την συμπαράσταση και την στήριξή της στο δίκαιο αγώνα των εμποροβιοτεχνών της περιοχή μας.

Τα αιτήματα για την προστασία του εισοδήματος, απέναντι στην ακρίβεια, στα τιμολόγια του ρεύματος, των καυσίμων και των ειδών λαϊκής κατανάλωσης είναι κοινά. Όπως και εμείς, που δίνουμε συνεχή αγώνα για την επιβίωση ενάντια στο αυξανόμενο κόστος παραγωγής, για να μπορούμε να μείνουμε στα χωριά και στα χωράφια μας όλες αυτές τις μέρες στα μπλόκα του αγώνα αλλά και με την συμμετοχή μας στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στην Αθήνα, έτσι και οι επαγγελματίες και έμποροι της Καρδίτσας δίνουν τον ίδιο αγώνα, για να κρατήσουν τα μαγαζιά τους ανοιχτά.

Το αυξανόμενο κόστος ζωής, παίρνει επιπλέον φωτιά και από την πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, που γίνεται για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων και δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας συμφέροντα, για το λόγο αυτό ακριβώς απαιτείται και η άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο.

Ο αγώνας των αγροτών και εμπόρων είναι κοινός, γιατί δίνουμε μάχη επιβίωσης όλα αυτά τα χρόνια ανεξαρτήτως κυβέρνησης, καθώς διαχρονικά παλεύουμε ενάντια στην πολιτική, που αυξάνει την φορολογία στους μικρούς αυτοαπασχολούμενους της πόλης και της υπαίθρου και από την άλλη μπουκώνει με ζεστό χρήμα τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Εμείς οι αγρότες, χέρι χέρι με τους αυτοαπασχολούμενους της περιοχής μας, θα δώσουμε τον αγώνα, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Πληρώσαμε την κρίση, την πανδημία, τον Ιανό. Δεν θα πληρώνουμε και την ακρίβεια, που είναι αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της Ενέργειας και του Πολέμου στην Ουκρανία.

Προηγούμενο άρθρο Κοπή πίτας ΑΕΛ: Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υποστηρικτής των δράσεων παλαίμαχων αθλητών
Επόμενο άρθρο Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Δήμου Φιλοθέης