Ειδήσεις

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας


Με αφορμή τον διπλό εορτασμό για την επέτειο της Ελληνικής επανάστασης του 1821, αλλά και της θρησκευτικής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκε στις 22/3/2024, ημέρα Παρασκευή, η σχολική εορτή του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στον χώρο του σχολείου.

Το αίσθημα της Εθνικής υπερηφάνειας και της Ορθόδοξης πίστης, ο συνδυασμός των οποίων οδήγησε στην ελευθερία της πατρίδας μας, ήταν έντονα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου συμμετείχαν με μεγάλη διάθεση και παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα καθώς και παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.

Το μήνυμα που μεταδόθηκε στους μαθητές είναι  ότι με την αγωνιστικότητα, την ενότητα και την τόλμη μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, τα οποία δεν υφίστανται όταν δεν μπορούμε να τα υπερασπιστούμε.

Χορωδία: Ανδριανοπούλου Μελίνα, Βρέκου Μαρία, Γκούλιου Μιχαέλα, Δημάκη Ελπίδα, Τζέκου Σωτηρία, Στόγια Σπυριδούλα

Θεατρική Ομάδα: Αλεξίου Ελπίδα, Γαννιά Παναγιώτα, Ζαρκάδα Δέσποινα, Σβερώνη Παναγιώτα, Νταράλας Παναγιώτης

Χορευτικό Τμήμα: Ζαρκάδα Δέσποινα, Γαννιά Παναγιώτα, Αλεξίου Ελπίδα, Μπάλλα Ελένη, Μανταλόβα Ελισάβετ, Καραβίδα Λαμπρινή, Γούλα Σοφία, Παππά Αγγελική, Αναγνωστοπούλου Μελίνα, Καραγιάννη Κων/να, Νταράλας Παναγιώτης, Αλεξίου Γιάννης, Τσομπανούδης Κων/νος, Νόττος Θωμάς

Επιμέλεια Χορευτικών τμημάτων: Σπυριδούλα Γιαννέλου

Επιμέλεια Γιορτής: Έλενα Τσέλιου

 

Προηγούμενο άρθρο Εορτή Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Τ.Κ. Αγ. Θεοδώρου
Επόμενο άρθρο Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης