Ειδήσεις

Εορταστική διοργάνωση με παραδοσιακή φασολάδα και κρασί από τον Δήμο Μουζακίου και τον Σύλλογο Γόμφοι


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/01), η διανομή ζεστής φασολάδας και κρασιού από τον Αρχαιολογικό Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου “ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ”, στο “Ξύλινο σπιτάκι του Αη’ Βασίλη” στο Μουζάκι.

Η όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου ενθουσίασε τους πολίτες, που έσπευσαν να περάσουν από το ξύλινο σπιτάκι και να δοκιμάσουν το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό σε συνδυασμό με κρασί και υπό το άκουσμα τοπικής δημοτικής μουσικής.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε ενόψει της μεγάλης Γιορτής των Θεοφανίων με πρωτοβουλία του Συλλόγου, σε συνεργασία με τον Δήμο Μουζακίου.

Το παρών έδωσαν για να ανταλλάξουν ευχές και χρόνια πολλά με τα στελέχη του Συλλόγου και τους παρευρισκόμενους δημότες, ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αποστολία Αγγελάκη, Καραμπέκου Μαρία, Σκρέτας Κωνσταντίνος αλλά και η Α.Μ.Κ.Ε. Itamos Mouzaki με τον κ. Καλαμπαλίκη Θωμά.

Με το συγκεκριμένο δρώμενο ολοκληρώνονται ουσιαστικά οι πολιτιστικές δράσεις που έγιναν στην περιοχή του Μουζακίου κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τη στήριξη της Δημοτικής Διοίκησης και πρωταγωνιστές τοπικούς Συλλόγους και φορείς.

Τον συντονισμό και την επιμέλεια της επιτυχημένης εκδήλωσης είχαν από κοινού η Πρόεδρος του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Γόμφοι» κ. Βάσω Φύλλου, η Γραμματέας κ. Περσεφόνη Πολυμέρου με την Ταμία κ. Βούλα Τρίχα και το μέλος κ. Λιάνα Βλάχου.

 

Προηγούμενο άρθρο ΠΑΚ Θεσσαλίας: Πότε θα ρυθμιστούν τα ρεύματα των πλημμυρόπληκτων αγροτών;
Επόμενο άρθρο Με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επιστημών και Τεχνών συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας