Ειδήσεις

Εορτή της Συνάξεως των αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων και ουρανίων ταγμάτων


Η αγία μας Εκκλησία την 8 Νοεμβρίου εόρτασε την Σύναξη των αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων και ουρανίων ταγμάτων.

Ως εκ τούτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2022, επί τη εορτή της Συνάξεως των αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων και ουρανίων ταγμάτων, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τ.Κ. Μελισσοχωρίου.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τ.Κ. Κάτω Βασιλικών Φαρσάλων.

Παράλληλα, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου, προέστη της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρδίτσης.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, προέστη της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον ως άνω Ιερό Κοιμητηριακό Ναό.

Επίσης, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιερά μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου, προέστη της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τ.Κ. Μασχολουρίου.

Προηγούμενο άρθρο Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Παλαμά