Ειδήσεις

Έως 30/11 τα δικαιολογητικά για τις Υποτροφίες του Επιμελητηρίου Καρδίτσας


Tο Επιμελητήριο Καρδίτσας στα πλαίσια του προγράμματος «Υποτροφίες Επιμελητήριου Καρδίτσας» που έχει θεσπίσει, θα χορηγήσει τρεις (3) υποτροφίες σε τέκνα επιχειρηματιών-μελών του Επιμελητηρίου που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2022, με κριτήριο την υψηλότερη βαθμολογία εισαγωγής στους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι υπότροφοι υποβάλλουν στην Διοικούσα Επιτροπή των Υποτροφιών τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης απ’ όπου προκύπτει ότι είναι δημότες Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας  Καρδίτσας.
  2. Απολυτήριο Λυκείου.
  3. Βεβαίωση της Δ/θμιας Εκπαίδευσης για την συνολική βαθμολογία του επιτυχόντα.
  4. Βεβαίωση της σχολής για την εγγραφή του επιτυχόντα στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (η βεβαίωση θα προσκομίζεται αμέσως μετά την έναρξη των εγγραφών στα Α.Ε.Ι.)
  5. Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου από το οποίο να προκύπτει η εγγραφή του ενός γονέα – κηδεμόνα του υποψηφίου στο Επιμελητήριο Καρδίτσας.
  6. Δήλωση του υποψηφίου όπου θα αναγράφεται ότι δεν είναι υπότροφος άλλης υποτροφίας και ότι θα ακολουθήσει το πρόγραμμα σπουδών του.

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται αποκλειστικά με την ηλεκτρονική αποστολή τους στο e-mail του Επιμελητηρίου info@karditsacci.gr έως τις 30/11/2022.

Προηγούμενο άρθρο Ο Μητροπολίτης Τιμόθεος υπoδέχθηκε τον Πρωθυπουργό στην ιστορική Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Κατουσίου
Επόμενο άρθρο Mαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας επισκέφθηκαν την Πινακοθήκη