Ειδήσεις

Έως τις 20 Μαρτίου οι εγγραφές μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024-25


Υπενθυμίζουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμ. Φ.6/21380/Δ1/28.02.2024 εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με θέμα «Εγγραφές μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024-25».

Κατόπιν τούτου, καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των προνηπίων  με χρονολογία γέννησης το έτος 2020 και των νηπίων με χρονολογία γέννησης το 2019 (εφόσον δεν φοίτησαν κατά το προηγούμενο έτος ως προνήπια), να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής του τέκνου τους στο νηπιαγωγείο που ανήκουν βάση της διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας τους. Οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://proti-eggrafi.services.gov.gr/.

Η προθεσμία υποβολής των ανωτέρω αιτήσεων ορίστηκε από την 1η Μαρτίου 2024 έως και την 20η Μαρτίου 2024. Κατόπιν και του επανακαθορισμού των σχολικών περιφερειών των Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρδίτσας, οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες δύνανται να ενημερώνονται για τα χωροταξικά όρια έκαστου νηπιαγωγείου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://proti-eggrafi.services.gov.gr/. ή μέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας μας dipe.kar.sch.gr και εναλλακτικά στα τηλέφωνα της Υπηρεσίας μας 24410 79983 και 24413 54520.

Παρακαλούμε για την προσεκτική ανάγνωση της αναφερόμενης εγκυκλίου σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας. Για περαιτέρω διευκρινίσεις επί της διαδικασίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Διευθύντριες, Προϊσταμένες/ους των νηπιαγωγείων της Π.Ε. Καρδίτσας.

 

                                               

 

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Αργιθέας με στελέχη του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας
Επόμενο άρθρο Αποδόθηκε στα παιδιά η παιδική χαρά φιλική στα ΑμεΑ στο Μορφοβούνι