Ειδήσεις

Επεκτείνεται το σήριαλ του έργου παράκαμψης Συκεώνας στο δρόμο Λάρισας – Καρδίτσας, ταλαιπωρώντας χιλιάδες οδηγούς


Ενώ προεκλογικά η απερχόμενη περιφερειακή αρχή του κ. Αγοραστού, εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο ενημέρωνε ότι θα γινόταν ασφαλτόστρωση του δρόμου Λάρισας – Καρδίτσας, στο τμήμα της παράκαμψης της Συκεώνας, αυτό όχι μόνο δεν έγινε, αλλά στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της περιφέρειας Θεσσαλίας, στις 4/12/2023, οι περιφερειακοί σύμβουλοι (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ), αποφάσισαν να δώσουν στον εργολάβο, μια ακόμα παράταση ολοκλήρωσης του έργου, έως τις 3/4/2025, ενώ έπρεπε να είχε παραδωθεί στις 3/10/2023.

Ετσι ο δρόμος, που ενώνει τους Νομούς Λάρισας-Καρδίτσας, αλλά εξυπηρετεί και άλλες περιφέρειες, θα εξακολουθεί για κάποια χρόνια ακόμα να παραμένει ανολοκλήρωτος, αφού πέρα απο την καθυστέρηση της κατασκευής της παράκαμψης Συκεώνας, καθυστέρηση παρουσιάζεται και στο τμήμα Δέλτα Καρδίτσας έως την πόλη της Καρδίτσας και στο τμήμα της Μεσσοράχης εντός του Νομού Λάρισας. Πρόσφατα δε, διακόπηκε η κυκλοφορία του δρόμου Λάρισας Καρδίτσας, μετά την διασταύρωση με τον δρόμο προς Ιτέα-Παλαμά, λόγω της καταστροφής του υποστρώματος απο τις πρόσφατες πλημμύρες, χωρίς να έχει αποκατασταθεί ακόμα.

Να ποιά είναι τα αποτελέσματα της εκχώρησης της κατασκευής των δημοσίων έργων υποδομής, στους εργολάβους, τους οποίους διαχρονικά περιφέρεια και κυβερνήσεις στουπώνουν με πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Προηγούμενο άρθρο Ιερά Αγρυπνία για τον Άγιο Πορφύριο στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στην Καρδίτσα