Ειδήσεις

Επί ποδός για το ματς αστέρων με τον Ολυμπιακό ο Α.Σ. Καρδίτσας


Ένα σπουδαίο αθλητικό μέγεθος στο εγχώριο αλλά και ευρωπαϊκό στερέωμα φιλοξενεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 8.15 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Η ομάδα και η πόλη μας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε μία ακόμη ιστορική στιγμή για το μπάσκετ και τον αθλητισμό της περιοχής.

Οι «κυανόλευκοι» διέρχονται ένα πρόγραμμα με αντιπάλους επιπέδου Ευρωλίγκα κι έτσι, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σειρά παίρνει εκείνος με τον τρεμπλούχο Ελλάδος, ο οποίος τον περασμένο Μάιο έφτασε μία ανάσα από την κορυφή της Ευρώπης, για τέταρτη φορά στην ιστορία του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναμέτρηση αποκτά χαρακτήρα γιορτής για την περιοχή που για δεύτερη διαδοχική χρονιά έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει αγώνες με λάμψη, οι οποίοι ξεπερνούν την ιδιότητα ενός απλού αθλητικού γεγονότος.

Αν και βρισκόμαστε ήδη στο Δεκέμβριο, για τον Α.Σ.Κ. αυτό είναι μόλις το δεύτερο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του στη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου να επιβεβαιώνει αστραπηδόν κόντρα στο Λαύριο τη μεγάλη δυναμική που αποκτά όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Δύο «στροφές» πριν το φινάλε του 1ου γύρου, η ομάδα της Καρδίτσας γνωρίζει ότι έχει πολύ πιο δύσκολο έργο απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Γιώργου Μπαρτζώκα που ενισχύθηκαν σημαντικά μέσα στη σεζόν και θέλουν ξανά να διεκδικήσουν κάθε τίτλο στις διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο κλάσης, λοιπόν, ο Α.Σ. ΙΑΠΩΝΙΚΗ θα προτάξει τις δικές του δυνάμεις, σε έναν αγώνα που σίγουρα αποτελεί σημείο αναφοράς και ευκαιρία για προβολή ολόκληρης της περιοχής. Οι «κυανόλευκοι» έχουν εισέλθει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καταβάλλοντας προσπάθεια να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις μιας εμφάνισης-παρακαταθήκη για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό

Το φίλαθλο κοινό της περιοχής ανταποκρίνεται με πολύ μεγάλη θέρμη στην προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, δείχνοντας τη διάθεση να ζήσει από κοντά ένα τόσο σημαντικό ματς στην Καρδίτσα, στηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική ομάδα. Παράλληλα, η διαδικασία της προπώλησης που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ., εξυπηρετεί ακριβώς το σκοπό της αποφυγής του συνωστισμού και της καθυστέρησης στην έκδοση των εισιτηρίων, τα οποία είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Για τον παραπάνω λόγο, παροτρύνουμε τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω της προπώλησης, είτε στα γραφεία του ΑΣΚ, είτε ηλεκτρονικά.

Προηγούμενο άρθρο Αμφικτιονία Θεσσαλών Καραγκούνηδων: Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, να ξαναζωντανέψουμε τις παραδόσεις
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Αυγενάκη – Κουρέτα: Αισιοδοξία για συνέχιση και ισχυροποίηση της καλής συνεργασίας προς όφελος του πρωτογενούς τομέα στη Θεσσαλία