Ειδήσεις

Επί ποδός για το μεγάλο ματς με το Περιστέρι ο ΑΣΚ


Στο πόδι βρίσκεται η Καρδίτσα και το φίλαθλο κοινό της περιοχής για το σπουδαίο εντός έδρας ματς του Σαββάτου, στο οποίο ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ υποδέχεται στις 5 μ.μ. το Περιστέρι bwin, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Για τη 16η αγωνιστική της Basket League, η ομάδα της πόλης μας φιλοξενεί ένα επικίνδυνο και εξαιρετικά ικανό αντίπαλο που έχει στην τεχνική του ηγεσία έναν θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ και φέρελπι προπονητή, τον Βασίλη Σπανούλη. Η πορεία της ομάδας από τη Δυτική Αττική σε συνδυασμό με την πλειάδα διεθνών και με αξιοσημείωτη διαδρομή αθλητών που έχει στη σύνθεσή της, καθιστά το παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον και με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο «μονομάχους».

Για τον Α.Σ.Κ. τα περιθώρια στενεύουν και φυσικά κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως δυσκολίας, αντιμετωπίζεται ως «τελικός», όσο ουτοπικός κι αν φαντάζει αυτός ο χαρακτηρισμός. Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι πρέπει να βλέπουν το κάθε ματς ως αφορμή για τόνωση της βαθμολογικής τους συγκομιδής, ακόμη κι αν χρειάζεται μία μεγάλη υπέρβαση για να επιτευχθεί αυτό. Και εύλογα, όταν μιλάει κανείς για υπέρβαση, στην εξίσωση μπαίνει αυτόματα και η σημασία της έδρας, με την παρουσία του κόσμου στο «Γιάννης Μπουρούσης» να είναι εκείνη που αλλάζει τα δεδομένα, τις πιθανότητες και δίνει στον Α.Σ.Κ. τη δύναμη να διεκδικεί αποτέλεσμα από κάθε αντίπαλο.

Το Περιστέρι, με ρεκόρ 9 νίκες – 6 ήττες ισοβαθμεί με την ΑΕΚ και τον Προμηθέα Πάτρας στην 3η θέση και το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του που. ναι μεν το τοποθετούν σε ένα μεταβατικό στάδιο σε ό,τι αφορά στη συνοχή και την ομοιογένειά του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το αποδυναμώνουν. Οι «κυανοκίτρινοι» πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους τον Αμερικανό γκαρντ Ματ Κόλεμαν από την Μπεσίκτας, τον συμπατριώτη του Ίαν Χάμερ από τη Γαλατασαράι και το Νίκο Χουγκάζ ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Αγραβάνης μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, ο Σακούρ Τζούστον αποχώρησε με προορισμό την Όλντενμπουργκ, ενώ από τον περασμένο Νοέμβριο, την πόρτα της εξόδου είχε δει ο Ντέβιν Ντέιβις.

Από την πλευρά του, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ έχει, εδώ και καιρό, ολοκληρώσει τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, έχει δομήσει μία συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα και με πιο ανταγωνιστικό προφίλ, έχει καταφέρει να κατακτήσει μία ακόμα νίκη, αυτή κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. Πλέον η δράση επιστρέφει στην Καρδίτσα και η δυναμική της έδρας μπορεί να κάνει τη διαφορά, δίνοντας την ευκαιρία στο Καρδιτσιώτικο συγκρότημα να διεκδικήσει αποτέλεσμα με προστιθέμενη αξία στο τελικό «ταμείο» της σεζόν.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του εντείνουν την προσπάθεια στις προπονήσεις προετοιμάζοντας τους αθλητές τους για ένα ματς με μεγάλη ένταση και αυξημένο ρυθμό. Το προπονητικό επιτελείο καταστρώνει τα πλάνα του με σοβαρότητα και πίστη στις δυνατότητες των αθλητών. Στα θετικά, το γεγονός ότι, πλην του τραυματία Θανάση Τσούκα, δεν υπάρχουν περεταίρω αγωνιστικά προβλήματα.

Νίκος Παπανικολόπουλος και Σον Έβανς για τον αγώνα με το Περιστέρι

Για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι bwin, δηλώσεις παραχώρησαν ο προπονητής του Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό κ. Νίκος Παπανικολόπουλος και ο αθλητής Σον Έβανς.

Ο κ. Παπανικολόπουλος χαρακτήρισε το Περιστέρι ομάδα με βαθύ ρόστερ, υπερτόνισε τη σημασία του αγώνα και την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο, στους οποίους απηύθυνε θερμό κάλεσμα: «Το Σάββατο παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου. Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία. Η ομάδα αναζητά τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, ξέροντας πάντα ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με πολύ βαθύ ρόστερ και με τις αλλαγές που έχει κάνει, σίγουρα θα παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη. Περιμένουμε για άλλη μία φορά τη στήριξη του κόσμου για να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Από την πλευρά του, ο Σον Έβανς αρκέστηκε στο να στείλει μήνυμα στους φιλάθλους της Καρδίτσας ώστε να δώσουν μαζικό ‘παρών’ το Σάββατο στο γήπεδο: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με το Περιστέρι και θέλουμε όλος ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας ενθαρρύνει. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».

Με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Περιστέρι

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων από τον Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό ΧΩΡΙΟ για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5μ.μ.) με το Περιστέρι. Η σημασία του αγώνα, η ποιότητα και η διαδρομή του αντιπάλου αλλά και η ουσιαστική στήριξη του φίλαθλου κοινού της πόλης στην ομάδα, αποτυπώνονται με το ενδιαφέρον και την προμήθεια των εισιτηρίων τους, ήδη από τη διαδικασία της προπώλησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

  • Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 7 €.
  • Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πώς γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Πως διαμορφώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας