Ειδήσεις

Επικίνδυνη η μάχη του αυτονόητου στα βουνά … του Πάμισου


Αγαπητοί Πολίτες, Οι ελεγκτικές αρχές περάτωσαν επιτέλους την έρευνά τους στον Πάμισο Ποταμό με διαπιστώσεις για παράνομες αμμοληψίες εκατοντάδων χιλιάδων κυβικών και ευρώ, για χωρίς έγκριση αποθεσιοθαλάμους, καθώς επίσης και για υποβάθμιση Περιβάλλοντος.

«Κρανίου τόπος έγινε ο Πάμισος», γι αυτό οι εκθέσεις αυτοψίας είναι καταπέλτης γι αυτούς που υποτίθεται ότι, είναι ταγμένοι στην Προστασία του Ποταμού, του Περιβάλλοντος και της Δημόσιας Περιουσίας καθώς επίσης  και για τους ιδιοκτήτες των εκτάσεων απόθεσης υλικών παράνομης αμμοχαλικοληψίας, «οι οποίοι όμως δεν κατέστη δυνατόν να ευρεθούν…»!

Αντί λοιπόν οι αρμόδιοι του Δήμου Μουζακίου, να συνδράμουντο έργο των ελεγκτικών αρχών καταθέτοντας στη Δικαιοσύνη ως όφειλαν και για όσα γνωρίζουν σχετικά,αυτοί αντιθέτως με μηχανήματα και φορτηγάπρωταγωνιστούν στις αμμοληψίες, εκπέμποντας λάθος μηνύματα στην ευρύτερα εμπλεκόμενη κοινωνία.

Είναι αδιανόητο «ο εκπρόσωπος του Δήμου Μουζακίουτην ώρα του καθήκοντοςως Πολεμικός Ανταποκριτής να δηλώνει διαχρονικά γνώστης παράνομης αμμοληψίας ενός εκατομμυρίου κυβικών..λέγοντας ότι έχουν μπαζώσει όλο το Καππά..!» και εξ αυτού του λόγου να εγκαλεί! καινα στρέφεται εναντίον Περιβαλλοντικής και ΟικολογικήςΟργάνωσης.

Ο ίδιος με δημόσιες και κατ ιδίαν δηλώσεις και τοποθετήσεις,  «μας στοχοποίησε, μας στιγμάτισε,μας ειρωνεύτηκε, μας υποτίμησε και απαξίωσε το έργο μαςότι, δήθεν εμείς οι Υποκριτές με συνείδηση Περιβαλλοντολόγοι..,δεν αφήνουμε κανέναν να πάρει χαλίκια! για να στρώσει δρόμους! κ.α. Λες και τόσον καιρό αυτοί τι έκαναν;»

Παίρνοντας λοιπόν θάρρος από αυτά τα ανεκδιήγητα όλοι οι εμπλεκόμενοι,«μεταξύ αυτών και οι αφανείς και εμφανείς νταήδες»! προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, μας απειλούν, μας υβρίζουν, χλευάζουν εμάς, τις οικογένειές μας και το σκοπό της Οργάνωσής μας, τη στιγμή που με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας έχουμε το ψυχικό και ηθικό σθένοςναπαλεύουμε για το αυτονόητο απέναντι στην αλαζονεία!στην κατάχρηση εξουσίας!στις περιβαλλοντικές παραβιάσεις αρχών και κανόνων, στην επιβολή του κώδικα σιωπής! Στην αόρατη βία! «Καιρός πλέον να αντιληφθούν οι αρμόδιοι… τις ευθύνες τους».-

 

 

 

Για το Δ.Σ της Π.Ο.Π Μουζακίου-Παμίσου-Ιθώμης Ν. Καρδίτσας: Αστέριος Βασιλάκος, Κόκκαλης Νικόλαος, Λάμπρος Γιώτης

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στη Δράση Εθνικής Εμβέλειας Κέντρα Ικανοτήτων η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για την Τρίτη 13/7