Ειδήσεις

Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στην Καρδίτσα


Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και από ώρες 12:00 έως 18:00′ θα επισκεφτεί το Νόμο Καρδίτσας, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα, τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη, τον Βουλευτή Μαγνησίας Αθανάσιο Λιούπη, τον Βουλευτή Κορινθίας Κωνσταντίνο Κόλλια και τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού στην Προεδρία της Κυβέρνησης Θανάση Κοντογεώργη, το οποίο χωριστεί σε τρεις ομάδες και περιοδεύει παράλληλα σε τρία  διαφορετικά σημεία του Νομού:

 

 Δήμος Καρδίτσας

Υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά με την συμμετοχή, του Υπουργού Δικαιοσύνης Τσιάρα Κωνσταντίνου, των βουλευτών Αναστασιάδη Σάββα, Λιούπη Αθανασίου και Κόλλια Κωνσταντίνου, του πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Τσιούκη Λάμπρου, του πρόεδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρδίτσας Φωτοπούλου Βασίλη, μελών της Δ.Ε.Ε.Π. και της ΔΗΜ.Τ.Ο, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Νούσιου, του Δήμαρχου Καρδίτσας Τσιάκου Βασίλη, του Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Δούκα Νίκο, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων φορέων και παραγόντων, θα περιοδεύσουν και θα επισκεφτούν τα εξής σημεία:

1.Περπάτημα στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας, διάλογος και συνάντηση με πολίτες.

2.Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καρδίτσας, συνάντηση με τον Δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

3.Επίσκεψη στο Οινοποιείο «Καραμήτρου».

4.Επίσκεψη στο υπό εξέλιξη έργο ολοκλήρωσης και σύνδεσης του Νότιου Περιφερειακού άξονα Καρδίτσας.

5.Επίσκεψη στο υπό εξέλιξη έργο του «Κέντρο Δημιουργίας Κοινωνικών Δραστηριοτήτων» της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων στο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Ευαγγελίστριας στην πόλη της Καρδίτσας.

6.Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Νούσιο, Δημήτρη Αναγνωστόπουλο και Περιφερειακούς Συμβούλους.

 

Δήμοι Σοφάδων και Παλαμά

Υπό τον Υφυπουργό Έρευνα και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα, θα πραγματοποιήσει περιοδείες και επισκέψεις στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων και Παλαμά, συνοδευόμενος από την βουλευτή Σκόνδρα Ασημίνα, τον Δήμαρχο Σοφάδων Σκάρλο Θάνο, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σοφάδων Δημουλά Ευάγγελο, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σοφάδων, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, φορείς και παράγοντες της περιοχής Σοφάδων.

  1. Επίσκεψη στο υπό κατασκευή διυλιστήριο και δίκτυο ύδρευσης του Συνδέσμου Ύδρευσης Σμοκόβου και στο 2ο Υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της Λίμνης Σμοκόβου, στο Λεοντάρι του Δήμου Σοφάδων.

2.Περπάτημα στο κέντρο της πόλης των Σοφάδων, διάλογος και συνάντηση με πολίτες.

  1. Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σοφάδων, συνάντηση με τον Δήμαρχο Θάνο Σκάρλο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
  2. Επίσκεψη στην επιχείρηση BhP παραγωγής λιπασμάτων στον Δήμο Σοφάδων

5.Επίσκεψη στην μονάδα κατασκευής μελισσοκομικού εξοπλισμού και χονδρικού εμπορίου μελιού apitec – ευαγγελοπουλος αεβε

  1. Επίσκεψη στον ολοκληρωμένο οδικό άξονα Παλαμά – Δέλτα Καρδίτσας και στο υπό εξέλιξη έργο κατασκευής οδικού άξονα Δέλτα Παλαμά – Καρδίτσα.

 

Δήμος Μουζακίου

Υπό τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού στην Προεδρία της Κυβέρνησης Θανάση Κοντογεώργη, θα πραγματοποιήσει περιοδείες και  επισκέψεις στην περιοχή του Δήμου Μουζακίου, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κωτσό Γεώργιο, τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου Μπαλατσό Αθανάσιο, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου, τον Δήμαρχο Στάθη Θεοφάνη, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, φορείς και παράγοντες της περιοχής.

1.Περπάτημα στο κέντρο της πόλης του Μουζακίου, διάλογος και συνάντηση με πολίτες

  1. Επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεοφάνη Στάθη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
  2. Επίσκεψη στην Τυροκομική Βιομηχανία «ΚΙΣΣΑΣ»
  3. Επίσκεψη στον ποταμό Πάμισο στο Μουζάκι, έργα σε εξέλιξη για την αποκατάσταση ζημιών από Ιανό.
  4. Επίσκεψη στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού με την επωνυμία «ΘΕΟΝΗ» στην κοινότητα Βατσουνιάς του Δήμου Μουζακίου.

 

Συσκέψεις και Συνέλευση

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με όλα τα μέλη του Κυβερνητικού Κλιμακίου με τα Διοικητικά Συμβούλια του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, του Τ.Ο.Ε.Β. Ταυρωπού και εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων (Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ε.Β.Ε.).

Θα ακολουθήσει Κοινή Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (Αίθουσα του κέντρου «ΚΕΝΤΙΑ», 1ο χλμ Ε.Ο. Καρδίτσας-Αθηνών).

Και τέλος θα πραγματοποιηθεί η  Συνέλευση Περιφερειακής Εκλογικής Περιφέρειας Νομού Καρδίτσας (Νομαρχιακή Συνέλευση), της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) ΝΔ Καρδίτσας, στην Αίθουσα του κέντρου «ΚΕΝΤΙΑ», 1ο χλμ Ε.Ο. Καρδίτσας-Αθηνών.

 

Προηγούμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για το θάνατο του εικαστικού Γιώργου Λαζόγκα
Επόμενο άρθρο Πολυχώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποκτά η Καρδίτσα