Ειδήσεις

Επίσκεψη στελεχών του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων της ΑΝ.ΚΑ στο Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Καρδίτσας


Τη Δευτέρα 19/12/2022 τα στελέχη του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και μειονεκτούντων πολιτών (Κ.Υπ.Ε.Α) της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Καρδίτσας.

Το Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ επιδεικνύει ένα πλούσιο έργο στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισηςσε πολλές σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Σκοπός της επίσκεψης η ενημέρωση του προσωπικού και των καταρτιζόμενων του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ για τη λειτουργία της νέας δομής από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ανταλλάχθηκαν απόψεις και συμφωνήθηκε η περαιτέρω επικοινωνία και συνεργασία. Στις υπηρεσίες του Κ.Υπ.Ε.Α. περιλαμβάνονται η υποστήριξη της δικτύωσης, της συμβουλευτικής και της επιχειρηματικής εκκίνησης ανέργων και μελών ευπαθών ομάδων στην περιοχή του Δήμου Καρδίτσας και με σκοπό να συμβάλλουν στην ενεργό κοινωνικήτους ενσωμάτωση. Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και έχουν τημορφή εξατομικευμένων συνεδριών.

Το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και μειονεκτούντων πολιτών Δήμου Καρδίτσας, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας 2014-2020. Φορέας λειτουργίας του Κέντρου είναι η Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. και έχει τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας.

Τα γραφεία στεγάζονται στη Δημοτική Αγορά επί της οδού Διάκου (Κατ.Ι-5) και το τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι το 24410-22800.

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικες ευχές του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου
Επόμενο άρθρο Μήνυμα της αν. Περιφερειακής Δ/ντριας Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας Β. Ζιάκα για τα Χριστούγεννα